Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sistem operare Windows 8.1 Professional Retail
69 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Aceasta licenta este noua, originala si legala
Poate fi instalat si in limba romana
Poate fi folosita de persoane juridice si persoane fizice
Se emite factura fiscala
Licenta Electronica (cheia de activare) se livreaza prin e-mail
Se poate reinstala de nenumarate ori, are valabilitate pe viata
Activarea se face automat dupa instalarea programului.

Windows 8.1 Pro este versiunea extinsa a lui Windows 8, care a fost dezvoltat pentru ecrane touch, PC-uri clasice si care ofera o fundatie solida pentru utilizatorii profesionisti si micile companii. Cu toate ca sistemul de operare Windows 8.1 Professional poate fi rulat pe tablete compatibile si alte dispozitive portabile, poate fi utilizat si pe calculatoarele sau laptopurile clasice, cu tastatura si mouse. Microsoft Windows 8.1 Pro va ofera un mix perfect intre interfata noua si un sistem imbunatatit cu functii si programe noi.

Interfata acestui sistem de operare a fost conceputa pentru a oferii usurinta in utilizare iar formatul bazat pe ferestre permite utilizatorilor o supraveghere permanenta a aplicatiilor si documentelor si o accesare rapida a acestora. Sistemul de operare Win 8.1 Pro a fost optimizat pentru a va furniza viteza sporita de procesare si copiere a informatiilor si datelor.  Astfel va ofera siguranta ca fiecare dispozitiv pe care il utilizati si care este echipat cu acest sistem de operare va functiona la capacitate maxima si va va impresiona prin noile caracteristici, schimbarile de design si performante.

Noutati in sistemul de operare Windows 8.1 Professional

Sistemul de operare Windows 8.1 Pro introduce multe inovatii. Include urmatoarele functii de baza, unele dintre ele fiind regasite si in Windows 8:

O interfata moderna: interfata sub forma de ferestre
Internet Explorer 11: noul browser web inclus in sistemul de operare
Transfer al datelor imbunatatit: optiunea de a pune pe pauza sau de a relua transferul
Noul Task Manager: performante imbunatatite ale procesului de management
Windows Store: posibilitatea de a achizitiona aplicatii direct din Windows
Windows Defender: program pentru monitorizare, scanare si protectie anti-malware
Microsoft Windows 8.1 Prof are toate functiile lui Windows 8 Pro, precum Remote Desktop, Domain Join, Encrypting File System, Group Policies si posibilitatea de a boota de pe un hard disk extern.  Multe alte imbunatatiri si caracteristici au fost introduse cu actulizarile sistemului de operare Windows 8.1 Pro.

Imbunatatiri ale sistemului de operare Win 8.1 Pro

Microsoft Windows 8.1 Pro include si optimizari ale sistemului tehnic si ale graficii in comparatie cu Windows 8 Pro. Diferenta majora este optiunea de a afisa desktopul sub forma de ferestre sau in modul clasic. Daca doriti, puteti opta si pentru afisarea meniului Start al sistemului de operare Windows 8.1 Professional, cu un click dreapta al mouse-ului, la fel ca si in Windows 7. Astfel utilizatorii pot decide si pot opta pentru desktop-ul pe care il prefera, in functie si de dispozitivele utilizate. In plus, Windows 8.1 Pro vine cu numeroase aplicatii pre-instalate. Functionalitatea unor aplicatii pre-instalate precum “Videos”, “Music”, “Camera”, “Photos”, “Mail” sau “Maps” au fost extinse.
Din Gura in Gura